Американската адвокатска кантора Latham & Watkins прекъсва автоматичния достъп до

...
Американската адвокатска кантора Latham & Watkins прекъсва автоматичния достъп до
Коментари Харесай

Latham & Watkins прекъсва своите хонконгски адвокати от международните бази данни

Американската адвокатска адвокатска фирма Latham & Watkins прекъсва автоматизирания достъп до интернационалните си бази данни за своите основани в Хонконг юристи, в символ на това по какъв начин Пекин по-стриктно управлява територията принуждава световните компании да премислят метода, по който работят.

Втората най-доходоносна адвокатска адвокатска фирма в света сподели на чиновниците си, че до момента в който Хонконг ще има достъп по дифолт до документите на Китай, от този месец те ще няма да може да вижда друго наличие в интернационалните си бази данни, в случай че категорично не получи позволение, съгласно двама души, осведомени с въпроса.

Този ход акцентира възходящите компликации за световните компании, работещи в град, който си направи име като интернационален финансов център. Това идва, откакто Пекин вкара нови закони против шпионажа и данните, ограничаващи потоците на информация отвън страната.

Политиката на адвокатската адвокатска фирма прекъсва достъпа на хонконгските юристи по дифолт до наличие в Съединени американски щати, Евр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР