Американката Вирджиния Джуфре твърди, че е получила хиляди долари от

...
Американката Вирджиния Джуфре твърди, че е получила хиляди долари от
Коментари Харесай

Принц Андрю платил 15 хиляди долара за секс със 17-годишна

Американката Вирджиния Джуфре твърди, че е получила хиляди долари от наказания за трафик на хора и склоняване към проституция Джефри Епстийн, с цел да прави секс с принц Андрю. Синът на кралица Елизабет II отхвърля изказванията.

 

Вирджиния Джуфре направи обвиняването по време на видеозапис от януари 2016 година в съда във Флорида като част от дело против някогашния професор по право в Харвард Алън Дершовиц. Тя приказва като незасегната страна в процеса, заведено против преподавателя, който се изявяваше и като юрист на Епстийн. Делото бе заведено от нейните юристи Брадли Едуардс и Пол Касел, предава Марица.

 

В правосъдните документи Джуфре е запитана дали ѝ е било платено сред 10 и 15 000 $ непосредствено или от името на Епстийн за секс с принц Андрю във времева рамка, избрана като 2011 година. „ Да, получих 15 000 $. Не знам какъв е еквивалентът в английски лири. Получих парите в американски долари “, отговори тя, имайки поради разликата в английската и американската валута. Джуфре по-късно бе запитана дали е платила налози върху тази сума, за което тя отхвърли. 

 

Принц Андрю продължава да отхвърля всяко едно изказване, направено към него по отношение на закононарушенията на Джефри Епстийн и неговия кръг от звезди и авторитетни персони.

 

Джуфре, която сега е на 40 години, в предишното е казвала, че първото ѝ полово прекарване с принц Андрю се е случило в лондонския дом на Гислейн Максуел, когато е била на 17 години.

 

Максуел, която сега излежава 20-годишна присъда във федерален затвор за ролята си в секс трафик на девойки дружно с Епстийн, обаче отхвърли изказванията и. Опозореният финансист умря в килията си, до момента в който чакаше правосъден развой по федерални обвинявания в скрит план и полов трафик през 2019 година.

 

По-рано Вирджиния твърдеше, че е била принуждавана да прави секс с херцога на Йорк три пъти сред 1999 и 2002 година в Лондон, Ню Йорк и частен карибски остров, благосъстоятелност на Епстийн. Не е ясно обаче тъкмо за кой от случаите тя споделя, че е получила 15 000 $.

 

На друго място в показанията си Джуфре приказва за посещаване в клуб Tramp с принц Андрю, където той е поръчвал и черпил момичето с алкохолни питиета, макар че е била малолетна. Според вестник Telegraph, клубът е частен и в него се влиза единствено с участие.

Свидетелските показания на дамата са част от последния кръг документи, оповестени по отношение на дело за клюка, заведено от нея против Максуел през 2015 година, което беше уредено две години по-късно. Публикуването на документите, което стартира предходната седмица, беше подредено на 18 декември 2023 година и не съдържаше избухливи разкрития или нови данни за насилници, както някои бяха планували.

 

Принц Андрю се отдръпна от кралската си роля през 2019 година след изявлението си за BBC по отношение на връзката му с Джефри Епстийн. Той също по този начин бе лишен от военните си трофеи и покровителства от майка си – кралица Елизабет II, през януари 2022 година, откакто Джуфре заведе гражданско дело за полово принуждение. Той се споразумя с нея отвън съда за неразкрита сума през февруари същата година.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР