Американка, обвинена в заговор за убийство на съпруг на Бахамските острови, получи гаранция от $100 000, казва адвокат

...
Американката, арестувана и обвинена в заговор за убийството на съпруга
Коментари Харесай

Американката, арестувана и обвинена в заговор за убийството на съпруга си на Бахамските острови, месеци след като двойката подаде молба за развод, беше пусната под гаранция, каза адвокат на защитата в сряда.

36-годишната Линдзи Шийвър от Томасвил, Джорджия, е обвинена в неуспешен заговор с двама местни жители на Бахамските острови да убият съпруга й Робърт Шийвър на 16 юли, докато е на островите Абако.

 Линдзи и Робърт Шийвър Съдебните записи показват, че Линдзи и Робърт Шийвър са подали молба за развод през април. Регистрация на уебсайта на съдилищата на окръг Томас показва документи, в които двойката е подала молба за развод. Според жалбата, посочена на уебсайта на съдебния секретар на окръг Томас, Джорджия, Робърт Шийвър е подал молба за развод на 5 април, а Линдзи Шийвър впоследствие е подала молба за развод на следващия ден. Според документите, прегледани от CNN, Робърт Шийвърс изброява „прелюбодеянието“ на Линдзи като причина за развод, заявявайки, че бракът е безвъзвратно разтрогнат. В декларацията от Линдзи Шрайвърс се казва, че тя е „натрупала дълг над възможностите си да плати“ и се иска Робърт да бъде накаран да плати. CNN се свърза с адвокати, представляващи всеки от тях в делото за развод. Въпреки това акаунти в социалните медии, които изглежда принадлежат на Линдзи Шийвър – жената от Джорджия, обвинена в предполагаем заговор за наемно убийство на Бахамските острови – изобразяват щастливо петчленно семейство, което ходи на църква – Поне една от семейните снимки беше публикувана в дните след като всеки от тях подаде молба за развод. Снимки, публикувани в акаунта, за които се смята, че принадлежат на Shiver, показват, че семейството е прекарало доста време на Бахамските острови и изглежда се радва на комфортен и активен начин на живот
Линдзи и Робърт Шийвър Съдебните записи показват, че Линдзи и Робърт Шийвър са подали молба за развод през април. Регистрация на уебсайта на съдилищата на окръг Томас показва документи, в които двойката е подала молба за развод. Според жалбата, посочена на уебсайта на съдебния секретар на окръг Томас, Джорджия, Робърт Шийвър е подал молба за развод на 5 април, а Линдзи Шийвър впоследствие е подала молба за развод на следващия ден. Според документите, прегледани от CNN, Робърт Шийвърс изброява „прелюбодеянието“ на Линдзи като причина за развод, заявявайки, че бракът е безвъзвратно разтрогнат. В декларацията от Линдзи Шрайвърс се казва, че тя е „натрупала дълг над възможностите си да плати“ и се иска Робърт да бъде накаран да плати. CNN се свърза с адвокати, представляващи всеки от тях в делото за развод. Въпреки това акаунти в социалните медии, които изглежда принадлежат на Линдзи Шийвър – жената от Джорджия, обвинена в предполагаем заговор за наемно убийство на Бахамските острови – изобразяват щастливо петчленно семейство, което ходи на църква – Поне една от семейните снимки беше публикувана в дните след като всеки от тях подаде молба за развод. Снимки, публикувани в акаунта, за които се смята, че принадлежат на Shiver, показват, че семейството е прекарало доста време на Бахамските острови и изглежда се радва на комфортен и активен начин на живот От Линдзи Шийвър

Гаранцията за Линдзи Шийвър е определена на 100 000 долара, каза нейният защитник Иън Каргил. Условията за освобождаване под гаранция предвиждат тя да остане на Бахамските острови и да носи устройство за наблюдение на глезените до следващото й явяване в съда на 5 октомври, казаха от Cargill.

Линдзи Шийвър и двама заподозрени съучастници са в ареста в Бахамския департамент на изправителните служби след ареста им миналата седмица. Cargill не потвърди дали Линдзи Шийвър все още е в затвора към сряда.

Предполагаемите съзаговорници – Теранс Адриан Бетел, 28, и Фарън Нюболд младши, 29 – са изправени пред заговор за извършване на обвинения в убийство. Тяхната гаранция е определена на 20 000 долара всеки, казаха от Cargill.

CNN се обърна към Върховния съд на Бахамите и местните власти за повече информация.

Полицията успешно осуети заговора, действайки въз основа на важна информация от телефон, открит по време на отделно криминално разследване на скорошно проникване в местен бизнес, каза източник от бахамската полиция пред CNN.

Писмени съобщения, открити на този телефон, показват съществуването на зловещия заговор, според източника, който говори пред CNN при условие за анонимност. Самоличността на собственика на телефона остава неясна. Докато разследването продължава, полицейският източник не предостави повече подробности по този въпрос.

Адвокатите са представлявали обвиняемите в съда по време на петъчно обвинение, според съдебните документи. От тях не се изискваше да се изказват и бяха оставени в отдела за корекции на Бахамските острови до изслушването на 5 октомври.

Линдзи и Робърт Шийвър са учили в университета в Обърн и живеят в Томасвил, според публикации в социалните медии. – застрахователен директор и бивш футболист на Auburn University, показват съдебните записи и уебсайта на неговата компания.

Съпругът подаде молба за развод ден преди съпругата

Робърт Шийвър е подал молба за развод на 5 април, а съпругата му е направила същото на следващия ден, според жалба в уебсайта на съдилищата на окръг Томас, Джорджия.

 Линдзи и Робърт Шийвър живеят в Томасвил, Джорджия, според публикации в социалните медии. class= Линдзи и Робърт Шийвър живеят в Томасвил, Джорджия, според публикации в социалните медии. От Линдзи Шийвър

Shiver посочи „прелюбодеянието“ на Lindsay Shiver като причина за развода, заявявайки, че бракът е безвъзвратно развален, според съдебните документи, прегледани от CNN.

В документите на Линдзи Шийвър се казва, че тя е „натрупала дълг над възможностите си да плати“ и се иска Робърт Шийвър да бъде накаран да плати. CNN се свърза с адвокати, които представляват всеки в делото за развод.

Семейството е прекарало доста време на Бахамските острови, показват снимки, публикувани в акаунт в социалните медии, за които се смята, че принадлежат на Линдзи Шийвър.

Робърт Шийвър за кратко е бил член на поне един отбор от NFL, според уебсайта на компанията му. Съдебните документи на Бахамите погрешно го идентифицират като Ричард Шийвър.

АнКлер Стейпълтън, Ник Валенсия, Кевин Конлон и Ройстън Джоунс от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР