Американката Алексис Сайкс е била арестувана, след като заляла спящото

...
Американката Алексис Сайкс е била арестувана, след като заляла спящото
Коментари Харесай

Млада жена изля тенджера с вряла вода върху спящото си гадже

 Американката Алексис Сайкс е била задържана, откакто заляла спящото си гадже с вряла вода и записала всичко това на видео, с цел да се похвали пред клиентите. Не е известно заради какви аргументи момичето го е направило, оповестява Daily Herald, представен от " Блиц ".

 

Инцидентът е станал на 2 януари, само че медиите в страната са популяризирали информация за него едвам месец по-късно. Според полицията, 22-годишната Сайкс е изляла тенджера с вряла вода върху възлюбения си, до момента в който той е спял на дивана в общия им апартамент. По-късно тя е разгласила видеото на страницата си Snapchat.

" Чувствам се зле, тъй като той получи изгаряния от втора и трета степен от лицето до кръста. Сега го откарват в центъра за изгаряния, само че е добре “, написало е момичето към видеото, добавяйки усмивка с покачване на раменете към текста.

Служителите на реда са отбелязали, че Сайкс е скрила от приятеля си ключовете от неговата кола, когато той ѝ споделил, че кожата се отлепва от ръцете му. В последна сметка той получил ключовете и самичък отишъл в болничното заведение.

Оттам той бил изместен в отделението за изгаряния на друго лечебно заведение, където е осъществено присаждане на кожата и останалите изгаряния са излекувани.

Сайкс е задържана на 19 януари. Тя е упрекната в нанасяне на побои при утежняващи условия и два епизода на домашно принуждение. Момичето е изправено пред присъда до 30 години зад решетките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР