Американецът Рубен Падила спечели титлата в дисциплината двоен минибатут за

...
Американецът Рубен Падила спечели титлата в дисциплината двоен минибатут за
Коментари Харесай

Американец спечели титлата в дисциплината двоен минибатут на Световното първенство в София

Американецът Рубен Падила завоюва купата в дисциплината двоен минибатут за мъже на Световното състезание по скокове на батут в " Арена София ". 21-годишният Падила, който е повторен международен вицешампион от Санкт Петербург 2018 и Токио 2019, взе златото с 30.200 точки, откакто извърши най-сложната композиция. Втори се подреди Гавин Дод (Канада) с 29.200, а трети е Томас Минк (САЩ) с 29.100 точки. 

На двоен минибатут при дамите международна шампионка стана Бронуи Диб (Нова Зеландия) с 24.900 точки, а след нея останаха Тристан ван Ната (САЩ) с 24.800 и Чеяна Робинсон (Австралия) с 24.000. 

Златото на пътека мъже завоюва Ейтън МакГинес от Австралия с 28.900 точки. Трикратният международен и повторен европейски първенец Кристоф Уилъртън (Великобритания) остана втори с 28.300, а трети е Аксел Дюрие (Франция) с 27.400, който дебютира на шампионат на планетата в София. 
 Две трофеи за Англия в първите финали на Световното състезание по скокове на батут в София Две трофеи за Англия в първите финали на Световното състезание по скокове на батут в София
На пътека дами международна шампионка стана Комфорт Йейтс (Великобритания) с 24.400 точки. 

В отборните финали на батут купата завоюваха Китай при дамите и Португалия при мъжете. 
 Националът Мариан Михалев: Урокът, който научих от това присъединяване е, че би трябвало по-уверено да потеглям да скачам комбинациите Националът Мариан Михалев: Урокът, който научих от това присъединяване е, че би трябвало по-уверено да потеглям да скачам комбинациите
При дамите Юнчжу Цао, Сюеин Чжу, Ичън Ху и Сини Фан изнесоха майсторски клас и взеха златото с 15 точки. Китайките победиха тимовете на Англия (10 точки) и Япония (9 точки), които останаха надлежно втори и трети. 

Португалците Диего Абреу, Педро Ферейра, Лукаш Сантош и Рубеш Тавареш събраха 13 точки и изпревариха отборите на Франция (12 точки) и Германия (9 точки). 

Утре Световното състезание приключва с пет финала - синхронни скокове мъже и дами, батут самостоятелно мъже и дами и новата дисциплинираност екипен край в четирите дисциплини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР