Американецът Гари Уудланд спечели първа мейджър титла в кариерата си,

...
Американецът Гари Уудланд спечели първа мейджър титла в кариерата си,
Коментари Харесай

Гари Уудланд спечели 119-то издание на Ю Ес Оупън

Американецът Гари Уудланд завоюва първа мейджър купа в кариерата си, откакто победи на Откритото състезание на Съединени американски щати в Пебъл Бийч. 35-годишният Уудланд приключи конкуренцията с 13 удара под пара, оставяйки зад себе си първенеца от последните две години Брукс Кепка, който приключи на 10 удара под пара.

Уудланд имаше един удар преднина пред първенеца от 2013-та година Джъстин Роуз преди последния ден на шампионата, само че британецът не се оправи през вчерашния ден и записа три удара над пара, с цел да приключи на трета позиция. Уудланд от своя страна записа -2 в заключителния ден и не остави шансове на конкуренцията, макар мощното показване на Кепка, който записа -3. “Горд съм от себе си, че съумях да запазя централизация и да се управлявам, без да се тормозя какво прави Кепка ”, показа Уудланд след края на шампионата.

“Аз играх мощно, само че нямаше какво повече да сторя ”, разяснява Кепка, който преди месец победи на Пи Джи Ей Чемпиъншип. “Гари игра ужасно и през четирите дни. Той заслужава тази победа, тъй като работи крепко и аз се веселя за него ”, добави международният номер 1. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР