Амбър Хърд се превърна в една от най-мразените жени в

...
Амбър Хърд се превърна в една от най-мразените жени в
Коментари Харесай

Как Амбър Хърд се превърна от идеал за красота в най-мразената жена в света

Амбър Хърд се трансформира в една от най-мразените дами в Холивуд, с помощта на процеса против някогашния ѝ брачен партньор Джони Деп и обстоятелството, че беше проследен от камери, а оттова и от целия свят, написа БГНЕС.

През последните няколко седмици Амбър Хърд, известна до неотдавна като някогашната брачна половинка на Джони Деп и красивата Мера от „ Аквамен”, както и характеризирана като дамата с най-красивото лице, е обект на обиди, унижения и ненавист в обществените мрежи, която доближи невероятни размери.

В публикация, оповестена преди няколко дни, New York Times се базира на притока на ненавист към Амбър и заключава, че голямо количество такава ненавист идва от общественото пространство заради стотиците профили в Тик Ток и YouTube, занимаващи се със случая Деп - Хърд.

„ Ако следите процеса в обществените мрежи, е малко евентуално да срещнете нещо позитивно за Амбър Хърд “, написа „ Ню Йпрк Таймс “.

Ненавистните мнения за Амбър, които доближиха до милиони, бяха повлияни и от обстоятелството, че процесът се излъчваше онлайн в YouTube и всички консуматори можеха да разискват видяното, а наблюдаващите можеха да основат свои усещания, макар че никой от тях не можеше да повлияе директно на резултата.

За обстоятелството, че Амбър е генерирала милиони злобари през последните няколко седмици, свидетелства и петицията ролята против нея за " Аквамен 2 " - да бъде изцяло изключена от кино лентата. Общо 4 558 086 души до момента са подписали петицията за унищожаване на Хърд от кино лентата, а екипът, който започва петицията, има за цел да събере 6 милиона подписа.

От жена с най-красивото лице в света и активистка за правата на дамите, Амбър Хърд се трансформира в една от най-мразените дами в Холивуд, а в случай че погледнете мненията в интернет, тя е и една от най-мразените дами в света.

Кинодейци от целия свят питат дали Амбър Хърд няма да остане една от най-мразените актриси в историята?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР