Алое вера и вино за лечение на рак Вече съм

...
Алое вера и вино за лечение на рак Вече съм
Коментари Харесай

Алое вера и вино за лечение на рак. Запишете си рецептата!

Алое вера и вино за лекуване на рак

Вече съм на 78 години, само че не бързам да загивам.

През 1985 година, след две интервенции, бях изписана от болничното заведение и изпратена да умра вкъщи, само че както наподобява още съм жива.

Както си лежах у дома, спомних си рецептата за лекуване на цялото тяло, чиято съществена съставна част е алое. Приготвих рецептата по памет. Отрязах всички листа на две 4-5 годишни растения, измих ги, избърсах ги с марля, отрязах бодлите и ги пуснах в месомелачката.

Получих към 2 кг. Взех 3 кг мед и 2 бутилки вино. Всичко това се изсипва в чист емайлиран съд, разбърква се добре. Достатъчно количество за два трилитрови буркана. Затваря се добре и се увива в черен плат и се поставя на мрачно.

След 10 дни извадих единия буркан, разклатих го и го пресипах в бутилки и започнах да пия по 1 супена лъжица три пъти дневно един час преди хранене.

Съхранявах бутилките в хладилника в мрачен плат. Приемах това лекарство дълго време и през октомври отидох за консултация. Оказа се, че съм качила 22 кг и съм изцяло здрава.

Забележка: не поливайте алое вера в продължение на 5 дни, преди да го употребявате. Използвайте алено вино 16-18 градуса. Сместа престоява в продължение на 5 дни. Приемайте по 1 чаена лъжичка за първите пет дни, по-късно по 1 супена лъжица най-малко за 2-3 седмици, само че за предпочитане 1,5 – 2 месеца.

Важно е в първите дни пациентите да имат вкус. Същата примес в същата доза се предлага за лекуване на белодробна туберкулоза, язви на стомаха, както и за психологични разстройства и хронични болести на кръвта, женски неразположения, парализа, зъбобол и главоболие. Методът е повсеместен в битката против хронични и остри лезии на стомаха, черния дроб, червата, сърцето. Може да се употребява и превантивно.

Достатъчно за предварителна защита:
алое – 350 г
мед – 600 г
вино – 350 мл

Вижте още: Ритуал с метла за пари и триумф. Ето по какъв начин да го извършите

На всеки пет години, откогато се излекувах, върша тази смес за предварителна защита. Не бързам да загивам. Събирам разнообразни лечебни билки, пия чай от тях и върша извършения за 40 минути заран.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР