Алкохоличката в актуалния Биг Брадър Дебора успя да се забърка

...
Алкохоличката в актуалния Биг Брадър Дебора успя да се забърка
Коментари Харесай

Пияната Дебора С Гадже Отвън, Омаяла Син На Крупен Бизнесмен

Алкохоличката в настоящия Биг Брадър Дебора съумя да се забърка в няколко абсурда и даже да се залюби с рапъра Dee. Оказа се, обаче, че чалгаджийката заблуждава съквартирантите в Къщата и има мъж до себе си извън, научи Secret.bg.

Именно по тази причина тя по този начин настойчиво отхвърляше пред Биг Брадър да е имала нещо интимно с Dee вечерта в палатката. Изборът на гадже на гордостта на северозападът по никакъв начин не е инцидентен. От година Дебора е оплела в мрежите си сина на крупния предприемач Пламен Кралев – Симеон Кралев.

Припомняме, че Пламен Кралев е български строителен предприемач, който е прочут измежду необятната публика като единственият български авто играч, достигнал до огромните надпревари на Формула 1 и 2.

Синът на Кралев е известен в светските среди с любовта си към скъпите придобивки, купоните и харченето на милионите на татко си. Сами може да си визиите какъв запас е нужен за поддържането на спортна кариера и то с автомобил Ферари. Точно към този запас наподобява се е насочила хитрата фолк дива.

Дебора била първата същинска обич на Кралев младши и той давал благо и драго за нея. Злите езици шушукат, че поради протекциите си от дребния Кралев, Дебора е толкоз смела в къщата. Тя си разрешава да държи недодялан звук, да наскърбява и да дава отговор на всички. Певицата била доста разкрепостена в леглото и изпълнявала всички извратени мечти на богатия правоприемник, по тази причина била сигурна, че той и фамилията му постоянно ще стоят зад тила й.
 555565
Не на такова мнение, обаче бил самият Пламен Кралев. Това лято той схванал за връзката на сина си и певицата и буен. Той санкционирал сина си като му взел всички пари и го оставил да се вози в остарял длъжностен автомобил. Но даже това не унищожило пламенната обич сред двамата млади. Така Кралев нямал различен избор с изключение на да одобри избранницата на сина си Симеон.

Откакто Дебора е в къщата, обаче, младият правоприемник е в меланхолия. Това и постоянните кавги и излагания на певицата в народен ефир били същински бодил в очите на Пламен Кралев и той бил решен този път вечно да раздели сина си с прочувствената певица.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР