Алисия, имаш ли си гадже?, обърна се Коцето директно към

...
Алисия, имаш ли си гадже?, обърна се Коцето директно към
Коментари Харесай

Подпийналият Константин разкри: Алисия и Бирмата се разделиха

" Алисия, имаш ли си гадже? ", обърна се Коцето непосредствено към Алисия, която изпадна в неколкосекундно неудобно безмълвие.

" Разбирам, умерено, аз ще ти стана гадже. Ако брачната половинка ми откри по-богат от мен и реши да ме напусне, ще се загаджим с теб. Аз съм доста готин и талантлив ", нареждаше Константин, който постоянно отпиваше уиски от обичаната си огромна водна чаша, написа " България Днес ".

" Не знам дали ще станем гаджета, само че мога да ти предложа да създадем трети дует. Надето е доста хубава жена и би трябвало да си дружно с нея. Знам, че доста се грижиш за нея - за рождения й ден си я зарадвал с превъзходен подарък. Няма да се разделяте с нея ", отвърна дипломатично Алисия. " Много си хубава, доста си готина ", продължаваше да флиртува Коцето, като се опита и да смъкна жартиера на фолкаджийката, а тя приемаше всичко като смешка и не се дърпаше. Чалгарката се беше облякла в транспарантна полурокля, която едвам скриваше бюста и слабините й. Коремът и бедрата й бяха оголени, а Константин палаво надзърташе под свръхкъсата дреха.

" Алисия се държи като необвързана жена. Ако беше с гадже, нямаше да си разреши такива волности ", разясниха присъстващи в нощното заведение, изказвайки мнение, че любовта сред фолкпевицата и Бирмата е останала в предишното.

Фолкпевицата има дълги и изпепеляващи връзки с предприемача Георги Станоев. Тя се загаджи с Жоро Бирмата, откакто той приключи връзката си с Преслава. Двамата бяха видяни за пръв път дружно след връщането си от екзотична почивка в Тайланд. След това взеха решение, че няма смисъл да се крият и започнаха да излизат дружно. Пословичната ревнивост на Бирмата рефлектира и върху Ася от Вакарел, която постоянно се караше с обичания си. Заговори се даже за грозни подиуми сред двамата в дискотека в Благоевград, само че нито един от тях обществено не се отхвърли от другия.

Темата за раздялата им стана настояща още веднъж след напрежението към бизнеса на Бирмите. Спецпрокуратурата се озова в един от заведенията за хранене на Евлоги Станоев - Голямата Бирма. Той и двамата му синове Георги и Димитър се търсят от полицията. Тримата са упрекнати задочно за присъединяване в група за произвеждане на незаконни цигари.

Униформени чиновници застигнаха и нищо неподозиращата Лидка Скалата, която по това време си почиваше блажено с другари във Велинград и нямаше никаква визия за протичащите полицейски акции. Скалата бе отведена от хотела, в който си отдъхва, с цел да даде показания по отношение на бизнес делата на фамилията.

От тогава до през днешния ден от Лидия Станоева ни новина, ни кост. Обикновено тя е свръхактивна в обществените мрежи, където непрестанно си пуска фотоси от нощни заведения и питейни заведения с шумни компании. В столицата и околията Скалата от дълго време е известна като огромен безгрижник и купонджия - не пести пачки за занимания. Откакто имат проблеми с органите на реда, нея никаква я няма.

Лидка Скалата е доста близка другарка на Алисия. Или най-малко беше. Двете към този момент не излизат дружно, макар че до неотдавна бяха неразделни - ходеха по нощни заведения и даже на екскурзии в чужбина. Лидка Скалата не се появи и в дискотеката в понеделник вечерта. Вместо с досегашната си приятелка Алисия дойде с Константин, който я докара с първокласния си състезателен автомобил.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР