Алисън Холкър казва, че танцуването отново за първи път след смъртта на шефа на Стивън „tWitch“ се „чувства толкова добре“

...
Осем месеца след трагичната смърт на Стивън tWitch“ Бос, любим
Коментари Харесай

Осем месеца след трагичната смърт на Стивън „tWitch“ Бос, любим диджей от „Шоуто на Елън Дедженеръс“ и телевизионна личност, станал известен с „So You Think You Can Dance“, съпругата му и друга танцова кохорта Алисън Холкър се завърна в дансинг.

„Наистина се чувствах толкова добре да танцувам отново“, написа Холкър в надписа на видео, публикувано на нейната страница в Instagram в събота.

Във видеото Холкър се вижда усмихнат и пълен с енергия, докато танцува на „Bomb Intro/Pass That Dutch“ на Missy Elliott с приятелка и хореограф Британи Ръсел.

„Бях преизпълнен с толкова много емоции. Бях едновременно уплашен и развълнуван. Но танцът винаги е бил до мен… дори сега и съм толкова благодарна за това“, написа тя, преди да благодари на Ръсел „че го направи толкова забавно и ме накара да се чувствам сигурна!“

Това е първият път след смъртта на Бос, Холкър публикува танцово видео на страницата си в Instagram, след като двойката редовно публикува подобни видеоклипове в своите популярни акаунти в социалните медии, които показват, че изпълняват хореографски танцови съчетания заедно в дома си.

Ръсел също публикува видеоклипа в своите истории в Instagram в събота, като написа, че е „невероятно горда“ с Холкър. „И точно така, ние се облегнахме един на друг и танцувахме“, пише още Ръсел, добавяйки, че „усмивките казват всичко“.

Бос почина от самоубийство през декември 2022 г. Той беше обявен за мъртъв в предградието на Лос Анджелис Енсино, потвърди CNN чрез следователя на окръг Лос Анджелис по това време. Той беше на 40.

Холкър и Бос бяха звездни танцьори в Сезон 7 на „So You Think You Can Dance“ през 2010 г. и се свързаха романтично. Те се женят през 2013 г. и споделят три деца.

„Стивън освети всяка стая, в която влезе“, каза Холкър в изявление, споделено с CNN по време на смъртта на Бос. „Той ценеше семейството, приятелите и общността преди всичко и воденето с любов и светлина беше всичко за него. Той беше гръбнакът на нашето семейство, най-добрият съпруг и баща и вдъхновение за своите фенове.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР