Алилуя! Тайната на големия бюст на Тита най-сетне е разкрита!

...
Алилуя! Тайната на големия бюст на Тита най-сетне е разкрита!
Коментари Харесай

Падна голяма и дълго пазена тайна, свързана с огромните гърди на Тита!

Алилуя! Тайната на огромния бюст на Тита най-накрая е разкрита! Отдъхнете си, дами! Богатството в пазвата на поп изпълнителката не е единствено несправедлива естествена заложба.

Оказва се, че обилния си бюст Тита дължи и на… сока от боровинки, написа в. „ Галерия “.

Тита показа за голям призрачен сън, който я е застигнал! (СНИМКИ)

Приятелки на звездата разкриха, че изпълнителката на „ Антилопа “ всеки ден изпивала по 1 литър сок от алените плодове, с цел да уголеми гърдите си.

Жените с огромни гърди споделиха 8 шокиращи неща!

Факт е, че бюстът й постоянно е бил обилен, само че откогато стана известна, още повече наедря. Тита желала да бъде певицата с най-големите естествени гърди и по тази причина заложила на боровинките, богати на естроген.

На тези обилни гърди сега се радва единствено един мъж и това е гаджето й Виктор . Двамата имаха известни инциденти, само че ги изгладиха и в този момент отново са двойка.

Интересното е, че Христина Христова беше най-младата жена в последното издание на „ Като две капки вода “, а може би имаше най-големите гърди.

Разбира се, тази година феновете на обилни бюстове не могат да се оплачат от липса на такива в „ Капките “. Петя Буюклиева и Мария Илиева да вземем за пример са доста надарени в тази област.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР