Alfa Romeo обяви, че компанията е доставила представител на луксозния SUV

...
Alfa Romeo обяви, че компанията е доставила
представител на луксозния SUV
Коментари Харесай

Кими Райконен избра Alfa Romeo Stelvio за ежедневна кола

Alfa Romeo разгласи, че компанията е доставила представител на първокласния SUV Stelvio на Кими Райконен, който той ще употребява като ежедневно решение за подвижност по време на почивката до началото на новия сезон във Формула 1.

Версията на Alfa Romeo Stelvio, на която се е спрял и персонализирал персонално Кими, е Stelvio 2.0 Turbo с оптималната мощ от 280 конски сили и изпълнена в Rosso Alfa екстериор, като оборудването е допълнено и със система за задвижване на четирите колела Q4. Райконен се е спрял на спортни седалки с регулируеми странични опори и с кожена тапицерия, волан с кожена тапицерия и интегрирани алуминиеви пера за превключване на предавките, Alfa Connect 8.8 ” MultiTouch бордова система и други.

"След този под напрежение сезон 2020 е хубаво да се завърнем към елементарния живот с моето семейство ", споделя Кими Райконен. "Въпреки това, аз не желая да се отхвърлям от удоволствието на шофирането и изборът на Stelvio Veloce 2.0 280 с Alfa Q4 задвижване на четирите колела означава, че можа да му се насладя в абсолютна сигурност, даже в снеговете на Финландия ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР