Алейна Скот - 28-годишната дъщеря на Еминем, и нейният дългогодишен

...
Алейна Скот - 28-годишната дъщеря на Еминем, и нейният дългогодишен
Коментари Харесай

Дъщерята на Еминем се сгоди

Алейна Скот - 28-годишната щерка на Еминем, и нейният дълготраен другар Мат Мьолер се сгодиха през декември 2021 година Тогава тя показа в Instagram сантиментална фотография, на която той е коленичил пред нея, в духа на положителните джентълменски обичаи, а тексът гласеше: " Да стотици пъти! Обичам те! "

Алейна и Мат са дружно повече от седем години и напълно закономерно вземат решение да създадат идната значима стъпка в връзките си. А това е тяхната история в няколко фотоси.

Естествено че ще викаме за татко

Еминем бе един от изпълнителите, на който се падна достойнството да развлича публиката на финала на Супербоул. Разбира се, щерка му Алейна бе измежду присъстващите и дружно с годеника си аплодираше своя известен татко.

Любовта е във въздуха

" Най-щастливият Свети Валентин в живота ми! " Такова е признанието на Алейна, към което показа поредност от фотоси от тазгодишния 14 февруари. В щастливите моменти, до нея с изключение на Мат, са и сестра й Хейли Матърс с приятеля си.

Навръх Коледа

" Хапваме, пийваме, а напълно скоро ще бъдем публично дружно. " Двамата с Мат театралничат пред елхата и по всичко наподобява, че са доста щастливи.

На ярко

През януари 2022 година двойката публично разгласи, че е дружно с всичко належащо за случая - публично облекло, изтънчено празненство и близки другари.

Завинаги дружно

През юли 2021 година, Алейна и Мат означиха седем години от своето другарство. Ето какво написа тогава тя в Instagram: " Любовта ми към теб нараства с всяка минала година. Ти си моят най-хубав другар и сътрудник. Благодаря ти, че ме обичаш толкоз. Честита годишнина!. "

Home Sweet Home

Всъщност, двамата влюбени живеят дружно още от 2016 година насам. " Да основа дом с теб е едно от най-големите ми завършения ", сподели тогава Алейна, споделяйки общ кадър пред къщата, в която се нанасят октомври, същата година.

Когато дружно откриваме света

По случай Деня на Земята, през април 2020 година, Алейна разгласява фотография, на която са дружно с Мат на фона на безкрайния океан. Освен че честити празника, тя отбелязва и какъв брой е щастлива, че има шанса да показа житейското си странствуване с човек като Мат.

Алейна е осиновена от Еминем и някогашната му брачна половинка Ким Матърс, напомня People. Биологичната ѝ майка е сестра-близначка на Ким Доун. Тя умира през 2016 година от свръхдоза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР