Алексей Навални обяви, че е записал по телефона един от

...
Алексей Навални обяви, че е записал по телефона един от
Коментари Харесай

Навални: Агент на ФСБ ми призна, че ме е отровил

Алексей Навални разгласи, че е записал по телефона един от хората, които са го отровили. Руският опозиционер пусна аудио запис и сподели, че гласовият разбор ще потвърди, че това е сътрудникът на Федералната работа за сигурност (ФСБ) Константин Кудрявцев.

„ Доказателствата в нашето следствие са толкоз безапелационни, че даже поръчителят на закононарушението - президентът Путин, към този момент не може да ги отхвърли. Той в действителност удостовери, че „ превъзходната осмица”, която ме следи съвсем четири години, в действителност е помощник на ФСБ. Разбира се, Путин не може да каже на цяла Русия: „ Да, аз споделих на ФСБ да убие политическия ми противник”. Затова стартира да изяснява нелепости за узаконяване на информация на Централно разузнавателно управление на САЩ и по какъв начин сътрудниците единствено са ме наблюдавали”, изясни Навални.

Самият Навални се престорил на сътрудник на службата за сигурност и подмамил служителя да приказва за похищението, съобщи Нова телевизия.

Мъжът на записа разкрива, че отровата „ Новичок” не била поставена в бутилка минерална вода, а в два чифта от бельото на Навални. Мъжът разказва по какъв начин е бил пратен в град Омск, с цел да прикрие следите.

За няколко часа видеозаписът от телефонното позвъняване беше гледан над 11 милиона пъти. В него Навални още веднъж сподели, че зад опита за убийството му стои властта в Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР