Алексей Алчин е руски гражданин, който е получил убежище в

...
Алексей Алчин е руски гражданин, който е получил убежище в
Коментари Харесай

Руски бежанци протестираха във Варна: Искат убежище в България на всички противници на войната

Алексей Алчин е съветски жител, който е получил леговище в България, тъй като се афишира за съперник на режима на Владимир Путин. Днес той, дружно със свои сънародници, излязоха на центъра на Варна, с цел да насочат зов към родните институции, да дадат леговище и на Ирина Дмитриева, както и на всички съперници на войната и Путин, предаде 

“Държавната организация за бежанците непрестанно отхвърля да дава леговище на съперниците на режима на Путин. Те не виждат, какъв брой е сериозен казуса и че тези хора ги грози затвор. Те се опасяват за живота си. На 15 декември в София следва обжалването на отхвърли на Ирина Дмитриева за интернационална протекция. Ако съдът откаже, тогвава наложително ще я депортират в Русия, където я чака затвор, дружно с щерка й, която е на към 15 години. Важно е хората да знаят, какво се случва в Русия и по какъв начин живеят съперниците на войната в Украйна ”, сподели още Алексей Алчин.

Руската журналистка Маргарита Шурукова, която е пристигнала в България след началото на войната показа, че доста хора още живеят с мисълта, че Русия към момента е демократична страна.

“Те считат, че се съблюдават човешките права и всичко е нараде, само че те не знаят, че в този момент Русия е фашистка страна и всеки човек, който има друго мнение, който не утвърждава протичащото се там, е в огромна заплаха. Всеки, който показва мнение против Путин и войната в Украйна е в заплаха. Такава е обстановката и с Ирина поради, която през днешния ден сме се събрали във Варна. По-важното е обаче, самите българи да схвана за протичащото се в Русия ”, сподели още Маргарита Шурукова.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР