Александра Сърчаджиева изживява едни от най-тъжните си коледни празници. Актрисата

...
Александра Сърчаджиева изживява едни от най-тъжните си коледни празници. Актрисата
Коментари Харесай

Борят се за живота на Ласкин, Алекс - на хапчета

Александра Сърчаджиева изживява едни от най-тъжните си коледни празници. Актрисата безусловно се поболява поради сериозното състояние, в което се намира обичаният й Иван Ласкин, чието положение все още продължава да е сериозно.

От известно време насам Александра взима доста мощни успокоителни, предписани с рецепта, от които на моменти наподобява даже леко несъответстваща. Колегите на актрисата са доста обезпокоени и за нея, и за Ласкин, за чийто живот, съгласно последно тиражираните информации, лекарите не престават да се борят непрекъснато.

В момента той е настанен в реанимацията на ВМА, както удостоверяват от лечебното заведение, откъдето обаче отхвърлят да дават повече детайлности.

Припомняме, че преди няколко месеца Иван Ласкин още веднъж бе признат по неотложност, единствено че във 2-ра градска болница с чернодробна непълнота, в резултат на пристъп. Тогава Алекс Сърчаджиева безусловно не беше на себе си от терзание и още веднъж прибягна до тежките успокоителни. На успокоителни водеше героичен и риалити формата „ ВИП Брадър ” дружно с Азис. Усмихваше се необятно в моменти, в които сигурно й се е желало да заплаче неудържимо.

При предходното приемане в болница, в отделението по гастроентерология, Иван Ласкин се нуждаеше от кръводаряване. Близките му търсеха рядката група А-, а първа кръв е дарила брачната половинка му Александра.

В средата на август пък Иван Ласкин претърпя голяма покруса, която го срина – той загуби своя татко Славчо. До последно двамата не поддържаха близка връзка, което бе и една от тъгите в живота на артиста. Неговите родители се развеждат преди години, а Иван е отгледан от бабите си.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР