Александра и Даниел Петканови вече официално приключиха развода си. Двамата

...
Александра и Даниел Петканови вече официално приключиха развода си. Двамата
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови вече са официално разведени


Александра и Даниел Петканови към този момент публично завършиха развода си. Двамата са разтрогнали брака си преди дни. Бившата двойка не желае да притегля ненужно внимание към развода си и счита да крие, до момента в който не се разчуе, разкриват достоверни източници, представени от Флагман. Преди няколко дни водещият на „ България търси гений “ показа кадър пред правосъдна зала по какъв начин чака реда си. Фотосът изчезна много бързо, само че може да се заключи, че тъкмо тогава се е развела двойката.

От няколко дни Алекс и Дани не носят и халките си, с които ходеха даже и откакто оповестиха, че са в бракоразвод.

Лудия кореспондент е основателят на раздялата, само че Александра се е съгласила да се разведат по взаимно единодушие, с цел да не вършат непотребни панаири в съда.

Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетение за земите си в село Рударци. Красавицата не е имала искания към парцела, само че е взела жилището в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома, и ще го трансферира на свое име, само че това не е доказано.

Двамата си разделят по равно грижите за сина им Габриел, който ще преспива ту при мама, ту при тате. Разведеното семейство даже излезе на съботна разходка из столичния бул. „ Витоша “, като очевидно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, въпреки и разведени.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР