Александра Богданска – Петканова е зарязала мъжа си Даниел и

...
Александра Богданска – Петканова е зарязала мъжа си Даниел и
Коментари Харесай

Богданска заряза Петканов и отпраши сама към Сингапур! Той искал бебе, а тя се виждала като майка чак след 5 години

Александра Богданска – Петканова е зарязала мъжа си Даниел и е отлетяла за Сингапур в компанията на другари, научи HotArena.

Красавицата от Благоевград е там за снимането на фешън фотосесия и в това време се възползва от престоя си, с цел да се забавлява. Алекс постоянно разгласява фотоси в обществената мрежа и прави усещане, че брачният партньор й е останал в България, до момента в който тя си гледа кефа в азиатската страна, писа „ Таблоид “.

Откакто се нанесли в новата къща Богданска и Петканов се изпокарали на първо време за обзавеждането. Това обаче било безобидно, спрямо пререканията им на тематика деца. Алекс към момента се приемала за прекомерно млада дама, едвам 23-годишна, чиято кариера на модел процъфтява. Тя нямала предпочитание в близкото бъдеще да издува корема. Дани обаче към този момент трансферирал 30-те и все по-често се замислял за правоприемник .

Манекенката си давала най-малко още 5 години до тази стъпка , само че малко хора са на мнение, че Лудия кореспондент ще бъде толкоз толерантен да дочака готовността й.

Наскоро двамата се пошегуваха, че са в очакване на бебок, въпреки че множеството им почитатели се вързаха. И без това е незряло да използваш сходна тематика за бъзик, с цел да спечелиш внимание в нереалното интернет пространство.

Въпреки че подписаха брак откакто дадоха втори късмет на връзката си, прогнозата за дълъг и благополучен фамилен живот при тях не е изключително слънчева , съгласно критиците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР