Александър Зверев даде началото на най-новия скандал в света на

...
Александър Зверев даде началото на най-новия скандал в света на
Коментари Харесай

Игра много нечестно: Медведев се подигра със Зверев при поздрава си с Руне

Александър Зверев даде началото на най-новия скандал в света на тениса. Той се породи, откакто германецът отпадна от Даниил Медведев в осминафиналите на шампионата в Монте Карло, макар че на два път сервираше за успеха и имаше мачболи в тайбрека на третия сет. Германецът очевидно не одобри загубата по най-хубавия метод и разгласи своя сътрудник за един от най-нечестните играчи в спорта, като съобщи по какъв начин от самото начало се е опитвал да го разсейва и заключи, че някогашният номер едно е лишен от възприятие за всевъзможен феърплей.

Явно изявлението на олимпийския първенец е достигнало доста бързо до Медведев, съдейки по държанието на руснака във вчерашния мач с Холгер Руне. Шампионът от Маями очевидно изглеждаше невъзстановен от 3-часовата си борба с 13-ия подложен и младежът се възползва от обстановката, нанасяйки едвам второ проваляне на московчанина за последните 29 срещи.

Най-интересното обаче се случи при поздрава на мрежата сред двамата състезатели, тъй като Даниил се извърна с тил към скандинавеца, когато му подаваше ръка и очевидно имитираше метода, по който беше поздравен от Зверев, защото незабавно приключи актьорското си осъществяване и засвидетелства почитание към противника си.

Самият Руне изглеждаше мощно развеселен от късия очерк на международния номер пет, който най-после се обърна към младока и шеговито му показа, че е играл извънредно непочтено, правейки поредна отпратка към обвинявания от страна на Саша.

Medvedev: *mocking Zverev`s handshake with him from last night*

Rune: " You played so unfair ", sarcastically
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР