Александър Станков коментира предстоящото дерби между Левски и ЦСКА-София. Специалистът

...
Александър Станков коментира предстоящото дерби между Левски и ЦСКА-София. Специалистът
Коментари Харесай

Александър Станков: Българските треньори получават много по-малко доверие от чуждестранните

Александър Станков разяснява идното дерби сред Левски и ЦСКА-София. Специалистът показа и мнението си за доверието, което получават българските и задгранични треньори в България. Станков бе посетител в " Студио Дерби " дружно с Христо Янев.
 Христо Янев и Александър Станков преди дербито сред @@@
" Колкото и тривиално да звучи, това е едно от най-големите дербита в България. Независимо в какво положение са и двата тима. Знаете, че това е историята на българския футбол. Това е дербито, както в Италия - Милан и Интер, в Испания - Реал Мадрид и Барселона. Вярно е, че преди този момент дерби беше по-изразено. Надявам се да стане един добър мач. Младото потомство не се вълнува доста от футбола. Нещата се трансформираха. Младите футболисти се вълнуват от други неща. Може би оттова идва разликата в заряда преди този мач. Хубаво е да има чужденци в българското състезание. Когато играят деветима чужденци и двама българи, е друго. Българинът знае историята на това дерби и знае по какъв начин да подходи ".
 Христо Янев и Александър Станков преди дербито сред @@@
" Искам да защитя българските сътрудници, тъй като не отстъпваме по нищо от задграничните, които идват да работят в България. Бих споделил, че има разлика в търпимостта сред българските и задграничните треньори. Всеки треньор се нуждае от интервал, в който да покаже своите разбирания за футбола. В тимове като Левски и ЦСКА това се случва мъчно. Когато един български треньор получи заем на доверие от два-три мача и по-късно бъде сменен, по какъв начин може да се схванат неговите качества? Нека повече се залага на българското. От младото потомство идва добра вълна треньори. Комерсиализацията във футбола и спорта навлезе тежко ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР