Александър Николов, първородният син на волейболната легенда Владо Николов, ще

...
Александър Николов, първородният син на волейболната легенда Владо Николов, ще
Коментари Харесай

Синът на Владо Николов ще учи и тренира в САЩ

Александър Николов, първородният наследник на волейболната легенда Владо Николов, ще продължи образованието си и спортната си кариера в Съединени американски щати, оповестява уеб сайтът на Левски София.

201-сантиметровият посрещач е избрал да се включи в програмата на известния американски университет Лонг Бийч.

" Идеята се появи преди много време, може би минаха близо 3 години оттогава. В началото не бях изключително удивен, не си представях по какъв начин ще пребивавам самичък, надалеч от фамилията и приятелите. Постепенно, очевидно и като пораснах още, започнах от ден на ден да се възнамерявам над този вид. През последните няколко месеца към този момент самичък стигнах до решението да отпътува..

Избрах Лонг Бийч, тъй като две години подред са първенци в колежанското състезание. За мен е значимо да се развъртвам, защото фантазията ми е да стана професионален волейболист. За мен е доста значимо и да получа положително обучение. А това няма по какъв начин да стане в Европа. Университетският спорт в Съединени американски щати предлага и подготвителна стратегия, и обучение на високо равнище. Ако не се получат нещата ми с волейбола или, не дай Боже, получа сериозна контузия, би трябвало да имам проект " Б ".

Левски ще остане вечно в сърцето ми, този клуб значи ужасно доста за цялото ми семейство. Надявам се да спечелим още веднъж купата в шампионата за юноши и да влезем в тройката с мъжкия тим. Това ще бъде един желан свършек за мен ", сподели младият гений.
 Волейболистите на Хебър съкрушиха Пирин (Разлог)
Волейболистите на Хебър съкрушиха Пирин (Разлог)

Това е първа победа за " тигрите " в новия шампионат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР