Александър Николов и Никол Данкинова влязоха в ролята на посланици

...
Александър Николов и Никол Данкинова влязоха в ролята на посланици
Коментари Харесай

Александър Николов и Никол Данкинова - посланици на С волейбол на училище

Александър Николов и Никол Данкинова влязоха в ролята на посланици на огромния план " С волейбол на учебно заведение " на Българската федерация по волейбол.

Двамата са доказателства, че волейболът и образованието могат да вървят сполучливо ръка за ръка.  Алекс и Никол са лица на самодейността, която търси благоприятни условия за запалване на интереса на българските деца към обичаната игра и най-успешния екипен спорт у нас.

Докато вълнуващото събитие за българските възпитаници " С волейбол на учебно заведение " е на турне из страната, Алекс Николов и Никол Данкинова оказват помощ за популяризирането му като отлични образци, че образованието и спортът освен, че не са обособени направления в живота, само че са сполучлива композиция в развиването и израстването на децата.

Алекс и Никол са основни герои в особено видео, показващо по какъв начин мечтаещите, забавляващи се и играещи волейбол в учебно заведение деца се трансформират в сполучливи младежи, носещи гордо и националния екип на България. А трансформацията от съчетаването на обучение и волейбол води до приятна изненада и същинска наслада за родителите.

Николов и Данкинова снимаха и специфична фотосесия в столичното 81-о учебно заведение, посредством която посланията на плана " С волейбол на учебно заведение " да доближат елементарно до актуалните възпитаници - бъдещи сполучливи младежи на България.

Вперил взор към върховете на международния волейбол, Александър Николов цени извънредно и образованието. След впечатляваща година в университета " Лонг Бийч " Алекс влезе в историята като първият първокурсник, определен за номер 1 в колежанското състезание на Съединени американски щати. През това лято заслужи още по-голямо самопризнание - трансфер в първенеца на Италия " Лубе ".

Благодарение на волейбола, младата българска националка Никол Данкинова имаше опция да избира от редица потвърдени международни университети и учи в един от най-престижните - Принстън, в Съединени американски щати. Убедена е, че комбинацията от спорт и образование е най-хубавият метод да постигнеш задачите си.

Мащабната самодейност на Българската федерация по волейбол - " С волейбол на учебно заведение ", към този момент се радва на извънреден интерес в редица български градове. Проектът започва в София в партньорство със Столична община, Регионално ръководство на образованието София-град. От старта на образователната година стартира и своеобразното турне из страната на плана " С волейбол на учебно заведение ", трансформирал се в обичана самодейност и същинско ентусиазъм за децата. За волейболните клубове пък това е пътека за селекция и привличане на гении с готовност и подобаващи физически данни.

Инициативата разпространява и развива волейбола измежду подрастващите. Волейболната игра е представяна на учениците от професионални треньори от волейболните клубове. Провеждат се открити уроци по волейбол за повишение интереса към играта и разкриване измежду дребните гении в учебно заведение на бъдещите огромни звезди на българския спорт.

Волейболните експерти срещат учителите по физическо образование и спорт с новите методики за ранно образование и развиване на подрастващите.

Българската федерация по волейбол е част и от програмата на Европейската конфедерация по волейбол - School Volleyball. Училищата, които си партнират с БФВ и волейболните клубове за разпространение и развиване на волейбола, ще получат волейболни топки и ленти за волейболни мрежи, с които играта на учениците да стане още по-голямо наслаждение.

Очаквайте ни и във вашето учебно заведение!
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР