Александър Лазаров не се намира в най-добрата си възможна форма

...
Александър Лазаров не се намира в най-добрата си възможна форма
Коментари Харесай

Лазаров записа нов убедителен успех, за да се класира за основната схема в Шимкент

Александър Лазаров не се намира в най-хубавата си допустима форма през сегашния сезон, само че още веднъж сподели, че се усеща пределно стимулиран, когато има опция да взе участие на надпревари от Чаланджър Тура и за трети път преодоля сполучливо пресявките на конкуренция от този сан в границите на 2022-ра. Това се случи на алените кортове в казахстанския град Шимкент, където Алекс през днешния ден записа втората си поредна чиста победа, надигравайки индиеца Арджун Кадхе с безапелационното 6:4 6:2 и по този метод си заслужи място в главната скица на шампионата.

Лазаров наподобява по-солиден по отношение на своя конкурент в продължителните замени от дъното на корта, само че не се възползва от ранните си шансове за пробив и самият той изгуби подаването си. Все отново българинът бързо се окопити, което докара до негова серия от четири поредно извоювани гейма и скоро откриващият сет беше в сметката му.

Родният ни представител продължи да има солидно предимство, осъществявайки брейк за начало на втората част и напълно скоро го дублира. Оттам насетне нямаше връщане обратно за Кадхе, а Алекс приключи мача с впечатляващ форхенд уинър в придвижване. Успехът пък към този момент виртуално дава място измежду първите 400 в международната класация на нашия съотечественик, но той ще би трябвало да преодолее още един противник, с цел да е изцяло сигурен в дебюта си на това равнище в

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР