Александър Кирилов (36), познат още като Алекс Лесли, обучава девойки

...
Александър Кирилов (36), познат още като Алекс Лесли, обучава девойки
Коментари Харесай

Секс-гуру тренира жени като кучета, гарантира, че след това ще хванат богаташ

Александър Кирилов (36), прочут още като Алекс Лесли, образова девойки на полови способи и операция, пишат съветски медии. Той твърди, че е дал опция на стотици дами да основат добра връзка или брак.



Секс-гуруто от Москва към този момент няколко години върти тази академия и твърди, че тя върви доста добре.



Кирилов, който другояче е преподавател по математика с тапия от Московския държавен университет, предлага две равнища на образование, като главното трае два дни и коства 115 евро, а напредналият курс е една седмица и се заплаща 330 евро. Той твърди, че е специалист в региона на мъжко-женското другарство, ексцентрични връзки, секс, садо-мазо секс, техники за оргазъм и демонстрация и подтискането на страстите.



Секс-гуруто дава обещание на дамите, че ще им открие тайната по какъв начин да си заловен богаташи.

Руснакът, който непрекъснато пускса провокативни фотографии в мрежата, където нормално е измежду полуголи негови ученички, подсигурява триумф.



" Уча девойките на техники, които да трансформират целия им живот - по какъв начин да задоволяват и манипулират мъжете, с цел да ги подчинят. Уча ги по какъв начин да манипулират страстите и възприятията на ергените и богатите мъже. След образованието те стават храбри, самоуверени и женствени и всички спънки пред тях падат, " изяснява Кирилов.



" Покрай умеенето да флиртуват, образовам девойките да бъдат положителни в секса и незабравими в леглото, " продължава той.

Както самият той признава, неговите ученички усвояват полови умения благодарение на техники, които се употребяват при дресиране на кучета.



" Основният принцип на тренировките е похвалата и наказването. Хвалите някого прочувствено и интензимно, а въпреки това наказването е студено, без страсти. Също както при дресиране на кучета, " изяснява гуруто.

Александър Кирилов непрекъснато се хвали, че една от най-хубавите му ученички е съветската старлетка Анастасия Вашукевич, по-известна като Настя Рибка. След курс при Кирилов тя се присламчи към милиардера Олег Дерипаска, чието благосъстояние се пресмята на 6,6 милиарда $.

Рибка дружно с още няколко девойки прекарала три дни на яхтата на милиардера, където твърди, че е правела секс с него. Тя разгласява фотоси дружно с Дерипаска на борда на яхтата, а дружно с тях бил заместител министър председателят Сергей Приходко.

Покрай тези фотоси избухна скандал, защото медиите ги използваха с цел да потвърдят връзките сред Дерипаска и Кремъл.

Олигархът реши да съди Рибка за нарушение на персоналния живот. Съдът в Москва отсъди в негова изгода и подреди на старлетката да смъкна всички фотоси от обществените мрежи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР