Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по борба

...
Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по борба
Коментари Харесай

Екшън след Игри на волята! Аспарух към Алекса: Ще ти разпилея зъбите на метри от трупа ти!

Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по битка Елица Янкова, също участник в тазгодишния сезон на " Игри на волята ", си навлече гнева на трети състезател, а точно Аспарух Тотев. Причината за изригването му към сърбина е изявлението му от вчерашното предаване на " Игрите ". Ерски разгласи Пух за " мишка ", защото изпращал дребните девойки на елиминационните борби, визирайки неговата Елица, която обаче съумя да се върне в риалитито. Боркинята отиде на борба, откакто участниците от тима на Непобедимите взеха решение да попречат на бъдещата й коалиция с Алекса, който изчакваше реда си в тима на Резервите.

Реклама
Днес Алекса сподели на стори в Инстаграм какво заплашително известие е получил от противника си Аспарух. " Аре бе, нали съм мишка. Чакам те да се забележим в бара на Джаферович или някъде другаде. Само кажи, с цел да знам, с цел да не пропусна да дойда. Ще забележим кой е мишката като ти разпилея зъбите на всички места по земята на метри от натрупа ти ", ядосан е българина.

Реклама
" И тъй като не аз съм мишката, а ти, първо можеше в лицето да ми го кажеш двуличен отпадък подобен. И второ приготвил съм пари като ти разпилея зъбите и ме съдиш да си платя санкциите и разноските по делата, които ще заведеш ", избухва още Пух.

Алекса също отвърна и му написа: " Като си самоуверен и искаш да ми строшиш зъбите, ти давам късмет да го направиш, а не да ме заплашваш с празни приказки... Разбий ми зъбите, в случай че си толкоз крепък ", написа сръбският жител. В друго стори написа: " Под напрежение съм, ела да ми счупиш зъбите. В духа на спортсменството в клетката съгласно разпоредбите на ММА. Ти си с 40 кг по-тежък, само че го одобрявам ", отсече още Алекса. Какво ще се случва в бара на Джаферович довечера, следва да разберем!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР