Алекс Сърчаджиева изрече много силни думи за баща си Йосиф

...
Алекс Сърчаджиева изрече много силни думи за баща си Йосиф
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева окончателно срази баща си

Алекс Сърчаджиева изрече доста мощни думи за татко си Йосиф Сърчаджиев, които не са първите, които актрисата споделя обществено. Този път обаче, те не са упреци, а нещо доста по-различно.

Известно на цяла България е, че огромният артист изоставя майката на Александра - починалата към този момент актриса Пепа Николова, когато Алекс е била единствено на годинка. За неналичието на всевъзможни връзки с биологичния си татко, младата актриса разказва в своя моноспектакъл " На живо ".

" Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които описвам за него, са разказани по допустимо най-деликатния метод. Аз не го наскърбявам. Всеки има своя история, всеки взема решение по какъв начин да изживее живота си. Простила съм всичко на татко ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се дразня. Неговите очи няма да ги видя в публиката, дано бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм крепко стъпил човек на земята. Но в случай че пристигна да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере доста неща за мен ", това показа неотдавна Сърчаджиева в " Преди обед " по bTV.

Дъщеря ѝ София към момента не е гледала представлението ѝ не тъй като не желае, а тъй като майка ѝ по всякакъв начин се пробва да отсрочи този миг в бъдещето. " Бях изрично срещу София да го гледа. Тя имаше толкоз мощна връзка с Иван. Виждам хората по какъв начин се вълнуват от това, което описвам. Затова знам, че доста ще плаче за татко си. За нежните си 10 години толкоз сълзи изплака, че желая отсега нататък да плаче единствено от благополучие ", добави Александра.

 undefined

" На живо " се радва на голям триумф из цялата страна, а неотдавна огромно неспокойствие в Александра Сърчаджиева провокират двама огромни в сектора - Цветана Манева и Мариус Куркински. " Във Варна ме глада Мариус, този талант. Аз не знаех, че ме гледа. И когато го видях, ужасно се развълнувах. Той пристигна, хвана ме за ременете и ми сподели, че това, което върша, е революционно и не е предполагал, че артист, освен от България, само че и по света, може да направи сходно нещо. Гледа ме и огромната Цветана Манева – велика актриса. Тя ми сподели, че сътворявам гражданска война в българския спектакъл и върша ново течение, наречено " Документален спектакъл ". Каза ми, че даже не си давам сметка за това, което върша ", показа още актрисата.

 undefined

" Благодарна съм, че това нещо ми се случва. Преди зрелище не дремя, в главата ми настъпва каша от страсти. Това е тип терапия за мен, само че и терапия за публиката. Всеки припознава себе си, всеки открива някаква своя история – всички прекосяваме през обич, загуба, деца, мъже, родители... Под сцената виждам доста очи, които ме гледат с голяма обич. Благодаря ", завърши емоционално Сърчаджиева.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР