Алекс Раева подозрително е наедряла и изглежда като бременна, видя

...
Алекс Раева подозрително е наедряла и изглежда като бременна, видя
Коментари Харесай

Алекс Раева – бременна? Водещата на „Х Фактор” показва подозрително коремче

Алекс Раева съмнително е наедряла и наподобява като бременна, видя HotArena. Бившата певица на Слави Трифонов, която в последните години се изявява главно като тв водеща, е качила най-малко 7-8 кг, има ясно обрисувано коремче, очевидно е наедряла и в бюста, което кара доста хора да мислят, че чака дете.

В случай, че Алекс в действителност е бременна, съдейки по външния й тип, би трябвало да е в третия или четвъртия месец. Това значи, че раждането се чака през ранната пролет. Преди няколко месеца тя разгласи, че има сериозна връзка с мъж, чиято идентичност отхвърли да разкрие, защото специалността му нямала нищо общо със шоубизнеса и той не желал името му да се обявява. Бил неин прочут от години, само че любовта им пламнала след дълго време, което прекарали като другари. Романтичната им връзка е от повече от година – изцяло задоволително, с цел да решат дали са подготвена да основат и отгледат деца дружно.

„ По скалата от 1 до 10 го обичам 10 и, даже тази връзка да не просъществува, той ще продължи да ми дава неща, които са ми нужни ”, разкри певицата преди време в свое изявление. „ Най-сетне се усещам щастлива, тъй като за първи път не аз съм моторът във връзката ни, противоположното – той е моят преподавател, макар че сме съвсем на една възраст ”, сподели още Алекс.

Водещата на „ Х Фактор ” постоянно е спрягана, че чака дете. Че може да е бременна, се говореше при започване на 2016-а, когато към момента за публично нейно гадже се смяташе диджей Дончо . Това обаче се оказаха единствено клюки. Нещо повече, по времето, когато са били пуснати те, двамата към този момент не са били дружно. И до през днешния ден обаче поддържат положителни връзки, поради което хората, които не са им близки, продължаваха да считат, че са влюбени досега, в който певицата непосредствено разгласи, че от дълго време са скъсали. От години се приказва, че Алекс е правила аборт от някогашния си началник Слави Трифонов. Ако обаче този  път е бременна, 37-годишната певица най-вероятно ще задържи бебето, написа " Уикенд ".

Възможно е типът й да се дължи на невъздържание с храната. В началото на кариерата си Алекс бе много по-закръглена спрямо типа, в който е позната в последните години. Слабата й фигура се дължи на свиреп диети и доста спорт. Не е изключено да е нарушила този спартански решим и това да се е отразило пагубно на положителната й форма. Подобен вид обаче е малко евентуален, имайки поради, че водещата от години е открила желязна дисциплинираност във връзка с поддържането на външния си тип.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР