Алекс Петканова снима в Дубай без мъжа си Даниел, но

...
Алекс Петканова снима в Дубай без мъжа си Даниел, но
Коментари Харесай

Алекс Петканова заработва с новия си нос

Алекс Петканова снима в Дубай без мъжа си Даниел, само че с новия си нос . Когато реши да резне носа си, моделката бе нападната, че се лишава от естествената си хубост. Нейни сътрудници обаче разясниха, че поради дребната гърбица в носа всяка другояче красива манекенка може да загуби положителни контракти и задължения и изцяло поддържаха Петканова.



Явно интервенцията е била вярно решение, тъй като тя към този момент крепко работи с новия си нос, за разлика от мъжа й, който даже се резна брадичката, само че към момента не може да се похвали с работния график на брачната половинка си. Hotnews.bg видя, че някогашната брадърка е в компанията на българи в Дубай, където се любува на най-голямото виенско колело в света, което бе намерено преди броени дни.



Тя обаче още не се е видяла с Мегз, с която бе дружно в къщата на Големия брат и която уши сватбения й тоалет. Петканова обаче изхвърли роклята незабавно след церемонията. Дизайнерката се реалокира в емирството от няколко месеца.



Там живеят и доста други българи, измежду които и собственичката на компания за кето храна, която изхранва Петканова по време на престоя й в Дубай, прецизира първи Hotnews.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР