Алекс Богданска пак е под прицел, но този път не

...
Алекс Богданска пак е под прицел, но този път не
Коментари Харесай

Богданска се оплака в мрежата: Докато не се изредите всички, няма да се успокоите!

Алекс Богданска отново е под прицел, само че този път не поради някогашния си Даниел Петканов. Моделката и инфлуенсър направи нарушаване в центъра на София с колата си и незабавно беше осъдена от чиновниците на градска подвижност. 

Наскоро изкусителната моделка се оплака, че са й поставили скоба на автомобила и сподели какво тъкмо се е случило в нейно неявяване. " По традиция всякога, когато отида до офиса, идват тези благи момчета и ми поставят скоба ", написа Богданска в обществените мрежи, показвайки фотоси на закопчаното червено спортно возило.

По думите на Богданска - нарушаване няма, а очевидно проявена немарливост от нейна страна - да вземем за пример неверно изписване на регистрационния номер на колата. При всички положения обстановката, както наподобява, е приключила с усмивка.

" Защо го вършиме всякога това. Ей, по този начин да си лафим ", попита Богданска чиновниците на столичната градска подвижност, а те й дадоха отговор, че до момента не са я срещали и че в предишното други мъже са сложили скоба на автомобила й. " Докато не се изредите всички, няма да се успокоите ", установи тя.

" За 30 секунди тъкмо и видях по какъв начин ми слагат скоба. Не е заслужено към мен ", оплака се още инфлуенсърката, която най-редовно е глобена за погрешно паркиране и добре познава тази обстановка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР