Алек взе първата роза и повика Теа.Защо Теа първа, не

...
Алек взе първата роза и повика Теа.Защо Теа първа, не
Коментари Харесай

Изхвърлиха Теа от Ергенът

Алек взе първата роза и повика Теа. " Защо Теа първа, не разбирам?! ", питаха се девойките, към момента потресени от абсурда сред нея и Виктория. Ергенът обаче постави розата настрани и сподели на актрисата: " Вярвам, че времето ни тук завърши. " Теа не можеше да повярва какво се случва.

" Защо? ", питаше тя Алек. " Наистина ли загърбва всичко, което се случи посред ни, в действителност ли няма значение за него? ", разяснява Теа.
Реклама
Алек обаче бе безапелационен. " Той за следващ път взима заслужено решение ", сподели Виктория, която по-рано стана жертва на словесните нападки на Теа. " Застана против обидите и свадите. " Теа несъмнено бе измежду най-колоритните участнички в имението, само че и измежду най-конфликтните. Словесните й конфликти с Барбара и Виктория стигнаха до такава степен, че се наложи продукцията да се намеси.

Теа Добрева е от София и се показва с артистичния си псевдоним Теа де Анджелис.Тя e професионален танцьор, модел и DJ. Обожава техно музиката, с която твърди, че е закърмена. В момента следва „ спектакъл “ в Нов български университет и напълно скоро ще бъде дипломирана актриса. За нежната си възраст Теа се развива в няколко креативен посоки, като за момента не би желала да се концентрира единствено в едно, защото счита, че е сложен актьор, роден за сцената.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР