Албумът „По пътя“ на Светла Иванова (която е един от

...
Албумът „По пътя“ на Светла Иванова (която е един от
Коментари Харесай

По пътя: новото предизвикателство на Светла Иванова

Албумът „ По пътя “ на Светла Иванова (която е един от най-дългогодишните създатели на Edna.bg) показва по три метода изпълнителката му - посредством музика, писане и йога.

Дискът съдържа разработки на индийски мантри и национални песни, както и авторски творби основани да изпълнят сетивата ви с хубост и смисъл, да успокоят мозъка, да засилят виталната ви сила и да ви одухотворят.

 v Личен списък

В този огромен план върху който Светла работи повече от 5 години ще намерите персоналното й признание излято в песни. Неотдавна певицата показа, че малко откакто е записала християнската молитва „ Господи, Помилуй “ й се случва най-голямото чудо – да откри биологичната си майка. Затова и албумът излиза на рождения й ден като подарък за нея. В създаването по текст на Александър Петров взе участие хорът към Българската Академия на науките с диригент Мария Вълчанова.

 v Личен списък

Светла практикува йога от 25 години и преподава от 7.

В една от националните песни „ Лале ли си, зюмбюл ли си… “ ще чуете с изключение на красивия тембър на певицата и авторска релаксация, съчетана с вълшебното осъществяване с кавала на Недялко Недялков (солист в Националното радио).

 f

В разработките на мантри измежду които едни от най-въздействащите „ Gayatri “, “Moola manta” и “Ashtanga” („ Shanti/Ashtangi “ - кавър на Мадона) ще разберете смисъла на посланията в за първи път преведените текстовете от санскрит на български.

Авторските песни са написани като текст от Светла Иванова, а музиката и аранжиментите са дело на Момчил Колев и сина му Калоян Колев, като Момчил (от „ Дони и Момчил “) е музикален продуцент на целия албум.

 v Личен списък

„ По пътя “ излиза в лимитирана серия и първокласна двойна опаковка като книга с текстовете на всички мантри, както и самостоятелно изписано име на притежателя му върху обложката. Затова може да се поръча единствено персонално от фейсбук страницата й .

 v Личен списък

След Нова година следва ре-тираж с нова бяла обложка, който ще се популяризира най-вече в йога студиа – едно от които Светла открива при започване на годината – първото нейно интерактивно йога студио с включена солна инхалация във всяка процедура. Там ще бъде и първото показване на албума й.

 v Личен списък

С тази ария за релаксация „ Лале ли си, зюмбюл ли си.. “ ви пожелаваме хармонична, топла и вълшебна Нова година!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР