Актьорите от Народния театър Деян Ангелов и Ненчо Костов се

...
Актьорите от Народния театър Деян Ангелов и Ненчо Костов се
Коментари Харесай

Бой в Народния театър - slava.bg

Актьорите от Народния спектакъл Деян Ангелов и Ненчо Костов се хванаха за гушите и стигнаха до пердах, до момента в който колежката им Емануела Шкодрева пищи от уплах, а Стефан Къшев стратегически изчаква.

Този героичен конфликт обаче е единствено в премиерното зрелище „ Страх за опитомяване “. Екшънът на сцената е първи за Народния спектакъл от началото на пандемията и всички билети бяха изкупени за първите две предснтавления. Но от театъра успокоиха, че идващите спектакли са на 23, 24 и 25 септември.

„ Страх за опитомяване “ е пиеса на Оля Стоянова. Постановката е на Стефан Спасов, който е шлифовал диаманта до рядко срещано украшение на родната сцена, трансформирайки го в психически трилър, само че с моменти на комедия и човешка драма. Музиката е на гениалния Теодосий Спасов, а изчистената и точна сценография, както и костюмите са дело на Нина Пашова.

„ Страх за опитомяване “ е пиеса за актуалния човек и потребността от това да има втори късмет, да разбере истината за себе си, само че и за другите. Трима се събират и си вършат клуб за поддръжка. Казват си неща, в които са се провалили и се поддържат. Идва младо момче и обръща всичко, като ги кара да кажат в действителност нещо положително, което са създали. И се стартира огромното пренареждане на пристрастеностите в душите.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР