Актьорът Явор Бахаров вече може да си отдъхне. Поне засега.

...
Актьорът Явор Бахаров вече може да си отдъхне. Поне засега.
Коментари Харесай

Явор Бахаров вече може да си отдъхне: Свалиха обвиненията срещу него

Актьорът Явор Бахаров към този момент може да си отдъхне. Поне към този момент.

Прокуратурата е свалила обвиняванията против него за владеене на опиати. Това е декларирал юристът му Любомир Таков, съобщи вестник " 24 часа ".

Причина за преустановяване на следствието е дребното количество дрога (0,3 г), открито у Бахаров, което е било примесено с тютюн.

Освен това артистът съдействал на униформените, като на въпрос, заложен му от служителите на реда, дали държи неразрешена субстанция в себе си, той не отрекъл и персонално я предал.
                             

Това автоматизирано слага случая с Бахаров в рубрика “маловажност ”. Обвиненията са свалени, а досъдебното произвеждане - прекъснато. Новината бе доказана и от прокуратура.

Бахаров има стабилен опит зад тила си с полицията. През 2019 година бе осъден с пробация поради безчинство, а през декември предходната година, когато бе хванат да кара след приложимост на кокаин в Банско, получи условно наказване. 

Това не е първото му нарушение, обвързвано с шофиране под въздействието на опиати. През 2016 година той още веднъж бе заловен да кара пийнал край Созопол и бе наказан условно.  Изпитателният му период бе изминал обаче, преди да бъде спрян в Банско. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР