Актьорът Уентуърт Милър направи изненадващото разкритие, че страда от ...

...
Актьорът Уентуърт Милър направи изненадващото разкритие, че страда от ...
Коментари Харесай

Шокиращо: Красавецът от „Бягство от затвора“ страда от ...

Актьорът Уентуърт Милър направи изненадващото разобличаване, че страда от... аутизъм.

Преди два дни 49-годишният артист от сериала " Бягство от пандиза ", който от дълго време страни от медийното пространство и ловко заобикаля светлините на прожекторите, изненада своите фенове с откровението си. Макар преди известно време той да изтри всички свои изявления в персоналния си Инстаграм профил, в понеделник холивудската звезда реши да показа пост, даващ повече информация за неговото положение, което в продължение на съвсем една година е криел от всички.

От думите му се схваща, че диагнозата е била " потрес, само че не и изненада " за него, защото преди лекарите да му я слагат, той към този момент е подозирал какво ще му кажат.

" Подобно на всички, карантината лиши някои неща от мен, само че в тихата изолираност открих непредвидени дарове... Тази есен се навършва една година, откогато получих неофициалната си диагноза аутизъм, предшествана от самодиагностициране, последвано от формалната диагноза. Това бе дълъг развой, тъй като аз съм мъж на междинна възраст, а не 5-годишно момче ", изясни той.

Милър призна, че въпреки и самичък да се е досещал за обстановката, към момента не знае доста за нея и занапред му следва да научи повече, тъй като сега " целият му светоглед и разбирания търпят промени и еволюират ", както самичък написа. Той показа, че преразглежда добития опит през съвсем петте десетилетия, които е прекарал на тази земя, през нов и чужд за него обектив.

" Това ще отнеме време ", катогоричен е екранният Майкъл Скофийлд.

Въпреки това номинираният за " Златен глобус " актьор акцентира, че аутизмът не е от главно значение за това какъв човек е той, тъй като нито дефинира личността му, нито трансформира всичко, което е постигнал в живота си.

Уентуърт прецизира, че с изказването си, адресирано до потребителите на обществената мрежа, последвали акаунта му, цели просто да ги осведоми за метода, по който се усеща. Той също по този начин разяснява, че не желае поради известността си да се трансформира в мощен, само че зле осведомен глас по тематиката, който да бъде публикуван по всички медии.

Your Dog Can Safely Enjoy These Human Foods
featured by

" Искам единствено да подвигна ръка, с цел да кажа: " Тук съм. И постоянно съм бил, даже без да го осъзнавам ", добавя той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР