Актьорът призна, че не се радва да играе ролята на

...
Актьорът призна, че не се радва да играе ролята на
Коментари Харесай

Роуън Аткинсън: Не ми харесва да съм мистър Бийн

Актьорът призна, че не се радва да играе ролята на мистър Бийн, която го направи прочут, наблягайки, че персонажът го изтощава.
За първи път артистът се появява в ролята на през 1990 година, а сагата за налудничавия англичанин с изключение на с филми, се снабди и с книги и анимационен сериал.
Въпреки че са минали 30 години от първата му поява, мистър Бийн към момента е известен, както се вижда от броя почитатели в обществената мрежа Facebook, което е повече от броя на хората, които следват.
 Вижте красивата щерка на Мистър Бийн (СНИМКИ) Вижте красивата щерка на Мистър Бийн (СНИМКИ)
Всички свързваме акьора Роуън Аткинсън най-много с ролята на Мистър Бийн. Британският комик може да се похвали освен с сполучлива кар...
„ Успехът на мистър Бийн в никакъв случай не ме е изненадвал. Да видиш възрастен, който се държи по детски, без да осъзнава това, в действителност е доста смешно “, сподели артистът пред Radio Times.
„ След като направихме анимационния сериал, в този момент мислим за анимационен филм. За мен е по-лесно да изграя персонажа гласово, в сравнение с образно. Не ми харесва да го играя доста. Тежестта на отговорността е неприятна. Намирам го за стресиращо и изтощително “, изясни артистът.
На въпрос дали ще има нови епизоди на мистър Бийн, артистът не можа да отговори сигурно.
„ Не мога да кажа сигурно по кое време може да се случи това. Но тази поредност представляваше креативната сила, която всички имахме през 80-те. Опитът да се направи още веднъж 30 години по-късно не би бил елементарен ", заключи той.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР