Актьорът Матю Пери, станал световноизвестен с ролята си на Чандлър

...
Актьорът Матю Пери, станал световноизвестен с ролята си на Чандлър
Коментари Харесай

Актьор от любим сериал е бил две седмици в кома и с 2% шанс за оцеляване

Актьорът Матю Пери, станал знаменит с ролята си на Чандлър в паметния сериал " Приятели “, описа за битката си със зависимостта към опиатите и по какъв начин е избегнал гибелта на косъм от свръхдоза преди четири години.

53-годишният артист разгласи новите си записки " Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing “ в ново изявление за списание " Пийпъл “, в което приказва за проблемите си с опиатите и алкохола.

Звездата от " Приятели “ Матю Пери ще написа книга за времето си в сериала

Пери разкрива в книгата, че едвам не е починал преди четири години, когато дебелото му черво се спукало заради свръхдоза опиати. Той прекарал две седмици в кома и пет месеца в болница, написа още БГНЕС.

" Лекарите споделиха на фамилията ми, че възможностите ми да оцелея са към 2%. Сложиха ме на уред, който се грижи за белите дробове и сърцето ми. Едва ли някой оцелява по-късно “, спомня си Матю Пери.

" Сега съм здрав “, приключва Пери.

През октомври предходната година Матю Пери разгласи, че ще опише за живота си в автобиографична книга, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл. Според информация на изданието, Пери е подписал контракт за " седемцифрена сума " с издателство Flatiron Books.

В " откровените " си записки артистът разказва за живота си преди и след триумфа с " Приятели ", за останалото прикрито зад кулисите на снимачната площадка на хитовата поредност и за дългогодишната си битка с алкохолна и наркотична взаимозависимост.

Това е първата автобиографична книга на артист от сериала " Приятели ", предаван от 1994 до 2004 година и трансформирал се в едно от най-популярните шоута в света. Главните функции в поредицата извършват Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР