Актьорът Мариан Бачев сподели интересни истории от кухнята на Шоуто

...
Актьорът Мариан Бачев сподели интересни истории от кухнята на Шоуто
Коментари Харесай

Слави Трифонов бесен на Мариан Бачев заради шега с Емо Чолаков

Актьорът Мариан Бачев показа забавни истории от кухнята на " Шоуто на Слави ", в това число по какъв начин е напсувал постоянно киселия си началник и е бил позорно изпъден. Въпреки всички спорове обаче, надареният комедиант има единствено похвали за дългогодишния си шеф.

Бачев описа историята по какъв начин е теглил една на Учиндолеца в подкаста на Тото от " Скандау ". В ранните години на присъединяване си в предаването на Слави, на Мариан му се паднал извънредно несъвършен скеч, в който трябвало да изиграе синоптика Емо Чолаков. Ядосан от тъпия текст и отсъстващата реакция на публиката, артистът прекъснал сценката по-рано.

След края на шоуто Слави го извикал на пояснение. " Аз ще реша по кое време завършва скеча. Аз вземам решение кое е смешно и кое - не ", почнал да се изхвърля в типичния си жанр Дългия. На Мариан му прекипяло и му отвърнал: " Да бе, ясно, щото си ши*ания Слави Трифонов. "

Разбира се, Дългия го изгонил и го санкционирал да не работи една седмица. " Ама си ми плащаше заплатата ", смее се Бачев. Иначе артистът твърди, че въпреки да е див и да замерва сътрудниците си с всичко подръчно, Трифонов е най-изрядният шеф в кариерата му. " Никога не е имало един ден закъснение на парите, това за един артист като мен си е същинско знамение. "

Мариан споделя още една показателна преживелица от кухнята на българското телевизионно продуцентство. Сутринта след дебюта му в " Шоуто на Слави ", му звъннал съперникът на Учиндолеца Джуди Халваджиян. Попитал го дали към този момент има контракт с Трифонов и като схванал, че е на изпитателен период, незабавно го поканил в своята продуцентска къща, с цел да направи сечено на Слави. Бачев обаче показал преданост и очевидно не съжалява.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР