Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала, се

...
Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала, се
Коментари Харесай

Влади Въргала: Референдумът на БСП срещу джендър идеологията е надпартийна кауза за оцеляването на нацията

Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов, прочут като Влади Въргала, се срещна с жители пред шатрата на " Българска социалистическа партия за България " в Стара Загора. Пред старозагорци той разгласи претекстовете си срещу навлизането на " джендър идеологията " в българските учебни заведения и я дефинира като „ провокация и експанзия на достолепието  за обезличаване на личността “.
Въргала е част от Инициативния комитет за провеждането на референдум  с въпроса: “Подкрепяте ли образование и образование на малолетни лица, свързани с смяна на пола и различен пол, с изключение на мъжки и женски, в просветителната система на България? “.  
" Не съм партийно зает, само че стоя тук до партийно ангажирани хора,  без никакви скрупули и чиста съвест. Защото това, за което се сътвори тази самодейност, е доста по-важно от всевъзможни политически пристрастия ", сподели  с паника артистът. Според Въргала партиите би трябвало да сплотяват хората, а самодейността на БСП-лидера Корнелия Нинова за референдума той дефинира като надпартийна.
" Няма значение кой каква политическа принадлежност има, когато става дума за нацията, за оцеляването й, за ценностна система на всяка персона. Смисълът на  тази провокация е да се противопоставяме един на различен. Става дума за националната сигурност на България, за оцеляването на нацията ", безапелационен бе Карамфилов. Той  представи опита на Унгария в триумфа й да резервира идентичността си и да се защищити от това, макар  европейския напън. По думите му държавното управление на Унгария подтиква фамилията като значима клетка на обществото, предизвиква младите, поддържа децата и вкарва изключителни условия за  семействата.
" Необходими са доста срещи с способени хора в региона на логиката на психиката, образованието, духовенството, които умерено да изясняват какви са заплахите от навлизането на " джендър идеологията " в учебните заведения ", сподели още известният артист и добави, че първите закони, които се приготвят да бъдат признати незабавно след започване работата на новия 49-и парламент и основаване на новото държавно управление  са точно свързани с прокарването й. 
На срещата участва лидерът на старозагорската листа на " Българска социалистическа партия за България " Георги Гьоков и претендентите за народни представители Николай Каварджиклиев, Велина Атанасова, Неделин Марков и Неделин Матев.
Събирането на подписи  за допитването в Стара Загора се реализира в предизборната шатра на Българска социалистическа партия. Желаещите в региона да поддържат провеждането на референдум могат да го заявят посредством подписката в клубовете на Българска социалистическа партия по общини.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР