Актьорът и член на американската Академия за кинематографично изкуство и

...
Актьорът и член на американската Академия за кинематографично изкуство и
Коментари Харесай

Актьорът Хари Леникс смята, че Уил Смит е длъжен да върне наградата си Оскар

Актьорът и член на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета Хари Леникс ( " Черният лист ", " Император ", " Човек от стомана ", " Къща за кукли " ) счита, че Уил Смит би трябвало непринудено да върне статуетката си " Оскар ", написа " Варайъти ".

Смит завоюва първата си премия на киноакадемията за ролята си във кино лентата " Методът Уилямс ". Триумфът му, както и церемонията обаче бяха помрачени от случая с комика Крис Рок. Причината беше смешка на Рок по адрес на брачната половинка на Смит, Джейда Пинкет Смит, която страда от плешивост (загуба на коса).

Според Леникс Уил Смит е единственият човек, който сега може да възвърне положителното име на тази кино премия.

" Той би трябвало да осъзнае тежестта на постъпката си. На 27 март Уил Смит удари Крис Рок онлайн пред очите на милиони по време на церемонията по връчването на " Оскар " -ите ", споделя Хари Леникс.  

Актьорът е на мнение, че Смит допустимо най-скоро би трябвало да изпрати статуетката си назад на киноакадемията и да направи обществено изказване, в което да уточни, че счита себе си за неподобаващ да бъде притежател на премията, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР