Актьорът Дуейн Джонсън Скалата е една от най-популярните звезди, заразили

...
Актьорът Дуейн Джонсън Скалата е една от най-популярните звезди, заразили
Коментари Харесай

Личният разказ на Скалата за борбата с COVID-19: Историята, която всеки трябва да прочете

Актьорът Дуейн Джонсън " Скалата " е една от най-популярните звезди, заразили се и преборили COVID-19. В профила си в Instagram той описа за прекарването си с заболяването, елементи от лекуването, както и самия темперамент на болестта.

Във видеото нагоре можете да чуете по какъв начин Скалата приказва за заболяването, с която се е борил в последните две и половина - три седмици. В него той споделя, че и брачната половинка му Лорън, както и двете му дъщери също се оказали с позитивен тест за заболяването. Описва битката като " едно от най-предизвикателните и сложни неща ", с които фамилията е трябвало да се оправи.

Виж още: Сълзи, неспокойствие и доста страсти: Луиза Григорова с назад преброяване, влезе в 9-ия месец

" Положителният тест за COVID-19 и лекуването на заболяването са доста по-различни от неприятните пострадвания, контузии и рани, от които съм се възстановявал ", споделя той, като споделя още, че основната причина да е друго е, че този път е трябвало да се грижи и за фамилията, което е приоритет номер едно за него. Скалата споделя още, че му се ще единствено той да е бил позитивен за заболяването, а не децата му.

Виж още: Защо стандартите за хубост през днешния ден са такива, каквито са? История на смяната!

Днес Скалата и фамилията му са добре. " Вече не сме заразни и популярност на Бога сме здрави ". Въпреки това артистът акцентира, че не постоянно подобен, позитивен, е развоят на събитията. " Някои от най-хубавите ми другари изгубиха родителите си. Вирусът е необикновено безсърдечен, безпардонен и подъл ".

Виж още: Сутрешен обред, който ще ви помогне да имате повече положително въодушевление и триумф

Скалата си признава, че и той, и фамилията му са били много дисциплинирани откъм ограниченията против разпространяването на заболяването. Били са в изолираност от месец март насам, само че заболяването въпреки всичко е намерила път до тях. Днес предлага на всички да засилят имунната си система с антиоксиданти, витамини и доста вода. " Носете си маските! Отговорно е да го вършиме, по този начин се грижите освен за себе си, само че и за фамилията си ".

Изображение: Getty Images/ формален Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР