Актьорът Долф Лундгрен разкри, че се бори с рак от

...
Актьорът Долф Лундгрен разкри, че се бори с рак от
Коментари Харесай

Легендарен актьор разкри, че страда от коварно заболяване

Актьорът Долф Лундгрен разкри, че се бори с рак от осем години насам. Според него повода за появяването на подлото заболяване е използването на стероиди, които употребявал, с цел да извае мускули.

Актьорът от " Крийд 2 “ разгласи, че през 2015 година лекари са разкрили раков израстък в белия му дроб. За благополучие образованието е било отстранено оперативно и за интервал от пет години ракът е бил в ремисия. През 2020 година обаче здравословното му положение се влошило и заболяването се е върнала.

Лундгрен се е подложил на проучване с нуклеарно магнитен резонанс, на който са видяни нови тумори. Последвала интервенция, като били отстранени цели шест злокачествени образования.За злощастие здравната сага на артиста траяла, откакто медици разкрили още един израстък в черния му дроб, който бил прекомерно огромен, с цел да бъде отстранен по хирургичен път, написа " Телеграф ".

Наложило се Долф Лундгрен да стартира лекуване, което провокирало странични резултати. Въпреки това артистът се завърнал на снимачната площадка, с цел да продължи присъединяване си в екшън сагата " Непобедимите 4 “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР