Актьорът Джони Деп и рок идолите Алис Купър и Джо

...
Актьорът Джони Деп и рок идолите Алис Купър и Джо
Коментари Харесай

Джони Деп идва в София

Актьорът Джони Деп и рок идолите Алис Купър и Джо Пери идват в България през лятото на 2023 година, научи Lupa.bg. На 12 юни 2023 година супергрупата Hollywood Vampires ще излезе за първи път пред българската аудитория с разтърсващо шоу. Двигателите на звездната групировка - Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith ще разлюлеят столичната “Арена София ” с едни от най-големите рок шлагери на всички времена, а към тях ще се причисли и китаристът на Alice Cooper - Томи Хенриксен.

Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с голямо предпочитание за същински рок след 3-годишна пауза.

“Вече изминаха три години, от както бяхме на турне с ‘Вампирите’. Нямам самообладание да се съберем още веднъж с момчетата, обичам това, че съм част от групата! Моята тайфа е страхотна, само че това да пея с Hollywood Vampires е изцяло друго преживяване! ”, споделя самият Алис Купър.

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери основават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, умряли през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред почитателите си супергрупата ще извърши и личен репертоар от последния им студиен албум “Rise ” (2019), който включва синглите " Heroes ", " The Boogieman Surprise " и " Who’s Laughing Now ”.

Американската супергрупа Hollywood Vampires е основана през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на звезди, основан от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Кейт Муун (The Who) и Мики Доленц (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти от ранга на Пол Маккартни (The Beatles), Слаш (Guns N` Roses) и Брайън Джонсън (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се организира на 12 юни 2023 година в столичната зала „ Арена София “. Билетите влизат в продажба на 4 ноември (петък).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР