Актуалният световен шампион Франция допусна изненадваща загуба с 0:1 от

...
Актуалният световен шампион Франция допусна изненадваща загуба с 0:1 от
Коментари Харесай

Правилно ли голът на Гризман беше отменен?

Актуалният международен първенец Франция позволи изненадваща загуба с 0:1 от Тунис в последния си дуел от група D на Мондиал 2022.
 Тунис надигра запасите на Франция, само че това не беше задоволително Тунис надигра запасите на Франция, само че това не беше задоволително
„ Петлите “ обаче щяха да избегнат непредвиденото проваляне, в случай че ВАР не им беше отменил изравнителния гол. В последните секунди на 8-минутното добавено време резервата Антоан Гризман се разписа за 1:1 и в началото голът му беше приет за постоянен. Главният арбитър обаче получи сигнал от ВАР да прегледа обстановката. Причината е, че Гризман се намираше в засада при центрирането на своя съотборник, само че първо противниковият бранител Монтасар Талби игра с топката и едвам по-късно го направи и нападателят на „ петлите “. Матю Конгър обаче реши, че футболистът на Атлетико Мадрид е нарушил разпоредбите и в последна сметка анулира попадението му.

Въпреки загубата Франция завоюва групата, а успеха не се оказа задоволителна за Тунис да се класира за елиминациите на шампионата.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР