Актуалният пети сезон на Игри на волята“ несъмнено ще се

...
Актуалният пети сезон на Игри на волята“ несъмнено ще се
Коментари Харесай

Албена Ситнилска: Не съжалявам и за миг, че наруших правилата на „Игрите“ с телефона

Актуалният пети сезон на „ Игри на волята “ безспорно ще се помни дълго време, защото се оказа исторически заради обстоятелството, че за пръв път у нас участник бе дисквалифициран поради нарушение на разпоредбите. Шампионката по кикбокс Албена Ситнилска бе изгонена служебно, откакто е внесла в багажа си телефон – нещо, което е безусловно неразрешено.

 

Ралица Паскалева сподели телефона, който е употребила Ситнилска пред всички участници, с което ги втрещи. Предвид, че Албена бе добър състезател, всички чакаха от нея да се показа до финалите. Кикбоксьорката бе едно от най-силните звена на племето „ Амазонки “. Въпреки всичко тя бе безапелационна, че в случай че имаше опция да върне времето обратно, още веднъж би взела телефона си, защото за нея претекстовете й са извънредно съществени. Тя уточни, че става въпрос за фамилен проблем, поради който не можела да си разреши да остане без връзка с външния свят.

 

Тъй като сестра й имала съществени проблеми, а тя трябвало да влезе в шоуто, решила че е най-добре да вземе телефон със себе си, знаейки, че там няма контакт с външния свят. Категорична е, че нямало по какъв начин да не знае какво се случва с нея. Проблемите със сестра й се случили дни преди влизането на Ситнилска в шоуто. Предвид, че не се е поколебала и за момент да вземе телефона със себе си, явно в действителност става дума за нещо доста съществено.

 

 

Не съжалява и за момент за решението си да наруши разпоредбите. За нея това е било избор сред действителния живот и околните й от една страна и предаването от друга. Разбира се избрала действителния живот, тъй като след излизането от „ Игрите “ още веднъж е там.

Кикбоксьорката обаче отхвърля да показа защо иде тирада и какви тъкмо са проблемите на сестра й.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР