Актуалната документална поредица Имало едно време в Лондонград“ ще направи

...
Актуалната документална поредица Имало едно време в Лондонград“ ще направи
Коментари Харесай

Документалната поредица „Имало едно време в Лондонград” с премиера по NOVA NEWS

Актуалната документална поредност „ Имало едно време в Лондонград “ ще направи своята премиера в българския ефирен ефир – от 18 ноември по NOVA NEWS. Зрителите могат да гледат шестте епизода, основани от номинирания за Оскар режисьор Джед Ротщайн („ WeWork: Or the Making and Breaking of a $47 Billion Unicorn), всяка събота от 15:30 ч. Сериалът наблюдава действителна престъпна история - 14 мистериозни смъртни случая в Обединеното кралство, приписвани на Русия и един кореспондент, който свързва точките, с цел да разкрие цялата картина.
 Имало едно време в Лондонград NOVA
Разследващият публицист Хайди Блейк получава сигнал за гибелта на английския мултимилионер Скот Йънг. Заедно с екипа си тя разплита хартиена диря, която свързва Скот с прословутия съветски олигарх Борис Березовски . Той е открит мъртъв година по-рано след няколко опита за ликвидиране. Оказва се че това напълно не е първият сходен случай, а е част от комплицирана мрежа от убийства и измами през последните няколко десетилетия. Базирана на автентичен репортаж от Buzzfeed, документалната поредност наблюдава следствието, която Хайди и екипът ѝ подхващат, с цел да свържат 14-те смъртни случая във Англия с Владимир Путин и Русия.
 Имало едно време в Лондонград NOVA
Шестте епизода по автентичен случай са с присъединяване на неведнъж награждаваната за своите следствия Хайди Блейк. Освен сполучлив публицист, тя е и създател на номинираната за влиятелните награди „ Пулицър “ книга " От Русия с кръв “. Изпълнителен продуцент и продуцент на „ Имало едно време в Лондонград “ са Теди Лейфър и Гай Хорлок.
 Имало едно време в Лондонград NOVA
Не пропускайте документалната поредност “Имало едно време в Лондонград ” – от 18 ноември (събота) по NOVA NEWS.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР