Актуализацията на бюджета ще е случи. Ние дори ускорихме работата

...
Актуализацията на бюджета ще е случи. Ние дори ускорихме работата
Коментари Харесай

Петър Чобанов: Мерките на правителството са закъснели

Актуализацията на бюджета ще е случи. Ние даже ускорихме работата по отношение на първичния график. В понеделник заран на комисия ще разгледаме и приемем на второ четене държавния бюджет. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Петър Чобанов в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

Той акцентира, че Движение за права и свободи упорства поддръжката за българите да бъде повече от заложеното в актуализацията. Мерките на държавното управление са закъснели и нямат фокус тъкмо върху уязвимите групи. „ Въпреки всичко прекомерно евентуално е да подкрепим всички тези ограничения и те да се случат, само че с изключение на тях ние имаме ясни обръщение към хората, че сме подготвени да подкрепим земеделците, общините, служителите на реда ", добави той.

Чобанов изясни, че Движение за права и свободи продължава да е поредна в своите послания. „ Надяваме много от нашите оферти да стигнат до хората и те ще са доста потребни. Ще настояваме за нашия вид, само че в случай че има необятна поддръжка за актуализацията, тя евентуално ще мине ", изясни той.

В предлагането на Движение за права и свободи е заложена и поддръжка за вероизповеданията.

Чобанов изясни, че Движение за права и свободи е подготвена за избори и че ще се бори и за хартиени бюлетини на възможните предварителни избори редом с машинния избор.

Според него ръководещите са се опитвали да се оправят със комплицирани сфери като стопанска система и финанси с лозунги.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР