Акцията за намирането на Емил Боев в Перник навлезе в

...
Акцията за намирането на Емил Боев в Перник навлезе в
Коментари Харесай

Издирването на Емил Боев в нов етап - търсят го във вътрешността на Перник

Акцията за намирането на Емил Боев в Перник навлезе в нов стадий. Масираното търсене през днешния ден продължи не в гората, а навътре в града. Десетки доброволци се включиха, само че към този момент без резултат, предава Нова тв.

„ Имаме аргументи да имаме вяра, че Емил се е върнал назад в града, откакто последно е бил засечен от камерите в гората. Молим хората на Перник да ни оказват помощ, с цел да го намерим ”, сподели Стефани Стоева - другарка на Емил.

Доброволците, разграничени на групи, обиколиха няколко квартала на Перник. Проверяваха се изби, тавани, изоставени здания и постройки.

„ Целият Перник споделя, че в случай че е имало влизане в някоя къща, всички са щели да виждат. До момента никой не е споделил безусловно нищо ”, счита доброволецът Виктория Томчева.

Паралелно продължава и акцията на полицията. Специализираните елементи обхождат горските местности.

„ Остави ли сме планината на експертите. Няма по какъв начин да се пратят 100 служители на реда, които да вървят от врата на врата. В това ще сме потребни ние. Всичко е сериозно сега. Вече тече пети ден, в който Емил го няма. Единствената добра вест, в случай че може да се назова по този начин, е че не го открихме в планината ”, сподели братът на изчезналия мъж.

Акцията на доброволците в Перник ще продължи и довечера до 22 ч.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР