Акцията на Александра Немчинова е била посветена на президента на

...
Акцията на Александра Немчинова е била посветена на президента на
Коментари Харесай

Активистка се съблече пред грешното посолство

Акцията на Александра Немчинова е била отдадена на президента на Чехия Милош Земан, който може да бъде избран отново за втори мандат. От облеклата на дамата били останали единствено дънки, а в ръката си държала бастун. На тялото й било изписано – „ Земан – куцо страшилище “.

Представители на „ Фемен “ разясниха, че „ ужасният тип на куцото страшилище би трябвало да отблъсне здравомислещите хора от претендента Земан. Победата на Земан на изборите – това е победа на Путин, а успеха на Путин – е гибел за свободна Чехия, прибавят секстремистките.

В същото време, посолството на Словакия изясни, че активистката на придвижването е пристигнала по неточност при тях, а акцията трябвало да се организира пред напълно друга дипломатическа задача – тази на Чехия.

На 26 и 27-ми януари в Чехия се организира втори тур на президентските избори. Двамата претенденти са досегашният президент Милош Земан и някогашният ръководител на Академията на науките на Чехия Иржи Драгош. Драгош съобщи, че съветските спецслужби са заинтригувани от преизбирането на Земан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР