Акция за раздаване на чиста питейна вода поради августовските жеги

...
Акция за раздаване на чиста питейна вода поради августовските жеги
Коментари Харесай

Водни човеци в центъра на столицата заради жегата

Акция за разпределяне на чиста питейна вода заради августовските жеги реализира “Софийска вода ” в центъра на столицата, оповестиха от сдружението. 

На 7, 8 и 9 август столичани и посетители на града могат да пият вода от към този момент познатите „ водни индивиди “ – краткотрайни съоръжения, направени напълно от материалите, от които построяваме водопроводната мрежа.

Дружеството припомня, че водата в София е с великолепно качество и предлага на столичани да пият колкото е допустимо повече, изключително през летните горещи месеци. PН стойностите на софийската питейна вода са близки до тези на вътрешната течна среда на организма и заради тази причина водата е елементарно усвоима. Лабораторният изпитвателен комплекс (ЛИК) към „ Софийска вода “ следи всекидневно индикаторите на питейната вода във всички точки от водопроводната мрежа и подсигурява положителното й качество. На уеб страницата на сдружението клиентите към този момент могат да се осведомят какво е качеството на водата в техния жилищен регион – техните месечни и средногодишни стойности.

Инициативата „ Утоли жегата “ се организира в най-горещите часове на деня, в пешеходната зона на бул. „ Витоша “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР